Ancelotti: James gør os bedre

James Rodríguez ser frem til opholdet i Bayern.

James Rodríguez har taget turen fra Madrid til München på en toårig lejeaftale, efter tre år i Real Madrid, hvor colombianeren aldrig rigtig fik bid i startelleveren. Det håber han på at få i Bayern, og den offensive midtbanespiller ser frem til sin nye udfordring.
Læs også: Alves: Ked af det, hvis Pep er såret

– Jeg er glad for at være her. Jeg har en masse tro og gåpåmod, og jeg vil opnå store ting. Bayern er et stort traditionshold, der altid går efter at vinde. Jeg er også en vinder, og jeg vil skrive historie her, fortæller James til Bayerns officielle hjemmeside.

Carlo Ancelotti arbejdede sammen med colombianeren i Real Madrid, og den italienske træner er glad for at blive genforenet med sin tidligere spiller:

– Det er et specielt øjeblik, og jeg er glad for, at James er her. Hans kvaliteter vil vise sig hurtigt, og jeg er sikker på, at vi bliver bedre med ham.

James Rodríguez nåede at spille 111 kampe, score 36 mål og levere 41 assists i sine tre sæsoner i Madrid.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*