barcelona fodboldtøj Et positivt svar er blevet tilbudt

barcelona fodboldtøj Et positivt svar er blevet tilbudt af Blancos i løbet af de seneste uger, med opmuntrende resultater samlet i La Liga og Champions League, og Casillas mener, at de stadig har den rigtige mand ved roret.

Han fortalte The National of Zidane: ¡° lad ¡¯ r starte fra det punkt, at Real Madrid altid er et mål for kritik. lige nu, dette er en smule malplaceret, fordi det ¡¯ r ikke en katastrofe; det ¡¯ r ikke før maj, at konkurrencer er besluttet.

¡° den kritik, Zidane har modtaget, har også været uretfærdig, fordi han ¡¯ r været en meget god træner, og han ¡¯ r tjent sin ret til at tabe. han ¡¯ r vundet tre Champions Leagues, to ligaer i Spanien, og han ¡¯ r gør et godt stykke arbejde. så jeg tror ikke, vi kan kræve meget mere af ham.

¡° han ¡¯ r at give denne kontinuitet, der er virkelig vigtigt for holdet. Vi kan ikke glemme, at mens Real Madrid er en klub, der har mange store navne – Ramos, [Luka] Modric, [Toni] Kroos, [Karim] Benzema – så har den en meget ung pulje af spillere, som også skal finde deres plads og komme igennem. ¡±

Casillas hævder, at Zidane vil have vendt det døve øre til fodboldtrøjer med eget tryk sine modstandere, og VM-vinderen er ikke ved at ændre sine måder for nogen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*