mbappe trøje ° Efter en klage fra FA over de tidligere

mbappe trøje ° Efter en klage fra FA over de tidligere resultater fra den uafhængige reguleringskommission i denne sag, har et uafhængigt klagenævn konstateret, at reguleringskommissionen misbrugte FA ¡¯ s regler i forhold til brugen af intern viden og gjorde konklusioner om kendsgerning, som ikke kunne opretholdes.

“Som følge heraf har klagenævnet fundet bevist to yderligere anklager, som oprindeligt blev afvist. Andre faktuelle resultater fra Regulatory Commission blev efterladt uforstyrrede.

¡° I forhold til sanktionen var appelnævnet enig med FA i, at den straf, der oprindeligt blev pålagt hr. Sturridge, var unødigt mild og derfor øgede hans effektive spilleforbud fra to uger til fire måneder. Ankenævnet fordoblede også bøden til ¡ê150.000.

¡° de skriftlige begrundelser i denne sag er tilgængelige fodboldtøj baby nedenfor og giver betydelige detaljer i forhold til alle anklagerne og klagenævnets afgørelser af dem. Som det vil være klart, tager FA enhver form for væddemålsfejl og levering af intern viden meget alvorligt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*