Barcelona-stopperen spåede Robben’s løb i venstre Fodboldtøj til baby side af området og stoppede Bayern München mandens skud med bunden af ​​sin støvle

Argentina midtbanespiller Javier Mascherano detaljerede det øjeblik han næsten så deres FIFA World Cup chancer passere ham forbi.

Mascherano lungede for at blokere et Arjen Robben skud på 90 minutter i deres semifinale i Sao Paulo, hvor han nægtede hollandskeren en stor chance for at sende Holland til søndagens finale.

Barcelona-stopperen spåede Robben’s løb i venstre Fodboldtøj til baby side af området og stoppede Bayern München mandens skud med bunden af ​​sin støvle, før Argentina fortsatte med at gå videre til finalen via en 4-2 straffesparkskonkurrence.

Mascherano sagde, at han frygtede det værste, da Robben slog fri.

“Det var forfærdeligt. Jeg troede jeg ville glide, jeg troede, jeg ikke ville klare det, jeg troede, han ville komme foran mig. Jeg troede så mange ting, “sagde han i et interview med det uafhængige.

“Men jeg kom der og det var ikke et mål.”

Mascherano krediterede med venlig hilsen hans kampbesparende tackle ned til Robbens beslutning om at tage et ekstra tryk en gang bag det argentinske forsvar.

“Han spillede en god udveksling med (Wesley) Sneijder, men på grund af Billige Liverpool trøje børn det ekstra touch, ramte han det ikke så tidligt, det gav mig muligheden for det ekstra split sekund,” sagde han.

“Sandheden er, at der ikke er nogen tvivl for mig. Jeg kastede mig lige ind i det.

“Hvis jeg var et øjeblik, var det en straf. Der er ingen tvivl om.

“Enhver kunne have gjort det, jeg var heldig at komme derhen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*