sagde Billigt Fodboldtøj til Børn han som reaktion på en koreansk journalists spørgsmål om

Hold studerer og analyserer hinanden, derfor er der færre mål.

“Et andet problem er bolden, selv om jeg ikke ønsker at gå ind i det, fordi alle taler om det.

“Men det er vigtigt, og det spiller en rolle, og jeg vil bede Pele og Platini om at gå og lege med det og tage et kig på bolden og stop med at tale om mig.”

Ser frem til torsdagens kamp, ​​børstede Maradona til side truslen fra koreanerne, trods deres 2-0 sejr over Grækenland i deres åbner.

“Med al respekt har du ikke en (Lionel) Messi,” sagde Billigt Fodboldtøj til Børn han som reaktion på en koreansk journalists spørgsmål om, hvem Asiens tilsvarende spiller ville være.

“Sydkorea er baseret på en meget stærk kollektiv blok, de er meget hurtige, de er et fremragende hold og bør respekteres, men vi skal vinde kampen.”

Maradona afslørede imidlertid, at han er bekymret for den fysiske udfordring, som koreanerne kan bringe til kampen, en lidt ironisk bekymring for en træner, hvis første valg center-back-parring er muskelduoen Walter Samuel og Nicolas Burdisso.

“Dommerne har meget at svare på, hvis du vil se en kamp, ​​hvor stjernerne ikke vil blive hæmmet,” sagde Maradona, der gav udtryk for lignende bekymringer før åbningsskampen mod Nigeria.

“Hvis Korea gør noget for Messi eller (Carlos) Tevez, bliver de nødt til at få et gult kort, og anden gang de bliver slukket.

“Vi kom her for at se vidunderlig fodbold og de, der ikke vil se det, kan gå hjem.

“Vi er her for at se de slags Messi og Kaka, og det er godt, vi ønsker ikke at skuespillet skal blive påvirket.

“Dommere skal være strenge, de skal Billige PSG trøje børn trække det gule kort ud, vi skal være forsigtige med dette.

“Vi vil ikke have, at det er for groft, du vil ikke risikere dit liv. Du skal spille en fair match, vi ønsker ikke at bryde nogen ben. ”

Maradona afslørede også, at han har udeladt veteran midtbanespiller Juan Sebastien Veron til fordel for Maxi Rodriguez til kampen, da han ikke ønsker, at Veron skal forværre en kvælsskade, han bærer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*