efter at han blev ryddet Replica fodboldtrøjer børn af bestikkelse

Jeg tror, ​​at vores kolleger i OFC er sikre på, at de vil stemme i denne uge, “fortalte Anson journalister.

Temarii’s advokat, Geraldine Lesieur, fortalte AFP, at FIFA ønskede, at han ville give op med ethvert anke mod sin et års suspension for misbrug, efter at han blev ryddet Replica fodboldtrøjer børn af bestikkelse, hvis det tillader hans substitution på direktionen.

Temarii har dog stadig ikke modtaget den fulde afgørelse, et vigtigt juridisk trin, der ville give ham mulighed for at beslutte, forklarede hun.

“Mr Temarii vil beslutte, efter at han er blevet informeret om den motiverede afgørelse,” sagde Lesieur. “Vi er i en blindgyde.”

Temarii har fortalt AFP, at han ville have stemt for de to værter valgt af Oceaniens fodboldchefs.

Verdens fodboldchef Sepp Blatter har lovet, at en “ny FIFA” ville vælge 2018 og 2022 værterne, samtidig med at man erkendte behovet for at undersøge mere forandring bagefter for at tilpasse sig de voksende økonomiske indsatser i fodbold.

England, Rusland og fælles bud fra Spanien-Portugal Billige Tottenham Hotspur trøje børn og Nederlandene-Belgien er i gang for at være vært for verdensmesterskabet i 2018, mens Australien, USA, Japan, Qatar og Sydkorea byder for 2022.

Den britiske premierminister David Cameron, Prins William, Ruslands premierminister Vladimir Putin, Qatari-kronprinser og tidligere amerikanske præsident Bill Clinton var blandt dignitarierne, der forventede at vove FIFAs bestyrelse onsdag og torsdag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*