barcelona tøj til børn “Jeg bliver i Bordeaux,” sagde den unge

barcelona tøj til børn “Jeg bliver i Bordeaux,” sagde den unge, der var opkaldt efter Malolm X.

Det er en beslutning, der vil blive fejret på bredden af Gironde, hvor kantspilleren har brugt det sidste år på at etablere sig som en af sit holds nøglespillere. I betragtning af, at han først ankom til Europa fra Corinthians for 18 måneder siden, er det en stigning.

Cheftræner Jocelyn Gourvennec har talt om ham i de højeste vendinger og fremhævet især modenheden af den unge mand og den rolle, han vil have i at lade landsmændene Jonathan Cafu og Otavio finde sig til rette i deres nye omgivelser, efter at begge blev underskrevet i sidste uge.

“Han er altid glad, levende og fuld af energi, du kan se det på daglig basis,” forklarede den tidligere Guingamp-træner. “Han er oversætteren for sine nye brasilianske holdkammerater!

“Rygterne omkring ham har overhovedet ikke påvirket ham, for selvom han er en ung dreng, er han meget moden og ved, hvordan man skal være beslutsom, hvornår man kan grine, og hvornår man skal arbejde. Han har altid haft det i sig, og han vil altid have det.”

Etikken for industrien var tydelig i weekenden, da han fodboldtrøje med navn imponerede lige så meget med sin vilje til at forsvare som sin entusiasme for at komme videre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*