psg trøje Men hvor Newcastle lærte deres lektier, visnede

psg trøje Men hvor Newcastle lærte deres lektier, visnede Arsenal. Udligningen var en af de sjældne tilfælde, hvor de kom tæt på Edersons mål, men de var lunken derefter.

Matteo Guendouzi var flittig på midtbanen, men ham til side Arsenal havde meget lidt bid i deres spil. Der har været problemer med skader – ingen Hector Bellerin, Sokratis Papastathopoulos eller Granit Xhaka i rækken her – men Emery hjalp ikke tingene ved at overgive det, der kunne have været en angrebsfordel.

Det var svært at vide i en flad midtbanefirer, hvor en trussel skulle materialisere sig fra. Alex Iwobi var den eneste anerkendte skaber på tværs af kvartetten, og Emery satte sit håb på kombinationer mellem Alexandre Lacazette og Pierre Emerick Aubameyang for at få arbejdet gjort.

Men ingen af dem så nok til bolden og bestemt ikke tæt nok på målet.

I den forbindelse var det mærkeligt at se Emery vælge hverken Aaron Ramsey eller Mesut Özil fra starten. Özil har ikke været tillid til at starte en kamp som denne i lang tid, men det faktum, at Ramsey ikke spillede mod Cardiff midtugen, kunne have antydet, at han ville være med til at starte her.

Det kunne have givet Arsenal en ekstra dimension fra fodboldtrøje til børn midtbanen, men det var tydeligt, at Emery var bange for den trussel, Pep Guardiolas hold ville udgøre i besiddelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*