manchester united tøj til baby Ryan Giggs har afsløret, at det

manchester united tøj til baby Ryan Giggs har afsløret, at det var Louis van Gaals intention at bane vejen for, at han blev Manchester United i 2017.

Den hollandske taktiker Van Gaal arvede tøjlerne på Old Trafford i sommeren 2014.

Van Gaal overtog efter Giggs, som havde været vicevært for De Røde Djævle i kølvandet på David Moyes’ fyring.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Waliseren blev holdt på i en assistentrolle med den betydelige viden om United, som en klublegende anså for at være et nyttigt aktiv pralede af.

Van Gaal forpligtede sig til en tre-årig kontrakt og var ivrig efter at se den aftale igennem, før han sendte stafetten tilbage til Giggs, som ville være klar på det tidspunkt til at tage en permanent rolle.

Tingene gik dog ikke efter planen, og Jose Mourinho fodboldtrøjer herre blev draftet ind på baggrund af en FA Cup-triumf i 2016.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*