tottenham trøje børn Roy Hodgson siger, at han ikke

tottenham trøje børn Roy Hodgson siger, at han ikke er bekymret for Wilfried Zahas fremtid på trods af en ny omgang transferrygter om Crystal Palace-angriberen.

Hodgson er blevet vant til at beskæftige sig med spekulationer om Elfenbenskystens frontmand, som tilsyneladende hvert eneste transfervindue er forbundet med et skift væk fra Selhurst Park.

Arsenal og Everton var angiveligt tæt på at lande Zaha i sommeren 2019, men han blev i sidste ende i det sydlige London.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Med januar-vinduet nu åbent, forbinder en ny runde spekulationer Zaha med et skifte væk fra klubben. Det er blevet drevet af hans fine form i denne kampagne, som får ham til at toppe Eagles’ scoringslister med otte mål i 14 optrædener, hvilket allerede fordobler hans tal fra hele sæsonen 2019-20.

AC Milan og Paris Saint-Germain er de seneste klubber, der er forbundet med et skifte for den 28-årige i denne måned. Den erfarne Hodgson ville dog ikke blive trukket på rygterne fodboldtøj med navn og er overbevist om, at de ikke vil påvirke spillerens form negativt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*