liverpool tøj til børn Ronald Koeman hævdede, at han har

liverpool tøj til børn Ronald Koeman hævdede, at han har set en “stor forandring” i sine Barcelona-spillere sammenlignet med den måde, de startede sæsonen på i La Liga.

Blaugrana gjorde det til fem sejre ud af fem Champions League-kampe med en komfortabel 3-0-sejr over Ferencvaros i Champions League-gruppe G onsdag.

Barca vil have chancen for at vinde alle seks gruppekampe for første gang siden 2002-03-kampagnen, når de møder Juventus på Camp Nou næste tirsdag.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Koemans hold har dog kæmpet i La Liga i denne sæson og er 12 point efter førende Real Sociedad – omend med to kampe tilbage – efter at have tabt tre og uafgjort to af deres første ni kampe.

Hollænderen antydede dog, at der har været en betydelig forskel i præstationerne produceret af hans spillere i de seneste uger.

Det blev understreget af Barcelonas stilfulde andet mål, scoret af Martin Braithwaite, som indeholdt en sekvens af 33 på hinanden følgende afleveringer i opbygningen – det meste fodboldtøj børn for et mål scoret i Champions League i denne sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*