Bastian Schweinsteigers fodboldsæt til børn tilbagevenden til Manchester

Bastian Schweinsteigers fodboldsæt til børn tilbagevenden til Manchester Uniteds første holds træning i sidste uge – hvilket blev bekræftet af klubben på mandag – er gået godt med tilhængere.

Schweinsteiger, 32, har ikke spillet for United siden marts derby-sejr over City, men hans tilbagevenden til folden giver ham et glimt af håb om at forlænge sin Old Trafford-karriere ud over næste års vinter- og sommeroverførselsvinduer.

Den tyske legendes genoptræden kommer efter, at United blev udsat for en skade i oktober. Eric Bailly er ude i op til to måneder med en knæskade, Antonio Valencia sidelænges i seks uger på grund af en brudt arm, Chris Smalling spillede gennem smerterbarrieren hos Chelsea og savnede derefter hjemmekampene mod City og Burnley.

Schweinsteiger vendte faktisk tilbage, real madrid hjemmebanesæt før Valencia sprækkede armen, men spørgsmålet på mange tilhængers læber er, om han rent faktisk kan spille for United denne sæson, to måneder efter, at klubben registrerede deres indenlandske og europæiske tropper.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*