City kunne trække fodboldtrøjer til børn i en Champions League-vindende

City kunne trække fodboldtrøjer til børn i en Champions League-vindende centerback for at lette deres defensive skadelidsler. Men du kan glemme snak om William Gallas eller Khalid Boulahrouz – Blues har ingen intentioner om at underskrive en stop-gap udskiftning fra den lille pulje af tilgængelige ukontrakterede spillere.

Faktisk vil den mand, der kunne lette i den stilling, som den sårede Vincent Kompany og hans stedfortræder Martin Demichelis forlod ikke tilføje en krone til lønregningen, selvom han har hjulpet med at lukke stjerneangreb som Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Didier Drogba , Samuel Eto’o og Diego Milito i hans lejlighedsvise karriere i hjertet af forsvaret.

Yaya Toure er denne mand, og han har fået tillid til at spille centerback af Barcelona og Monaco, såvel som af hans tidligere Elfenbenskysten internationale gaffer Sven-Goran Eriksson.

Byfans har gnavet deres knoge til knoglen og afventer opdateringer om tilstanden i Kompany’s lysken, når de overvejer livet uden deres skipper.

Og skaden blev et alvorligt problem for manager Manuel Pellegrini, da manden købte som stedfortræder for den inspirerende belgiske, Demichelis, beskadigede knæbånd bare tre dage efter, at han blev købt.

Han har allerede forsøgt at løse problemet ved at spille Javi Garcia der, resultatet blev et shambolisk display i nederlag af Cardiff.

Derefter spillede han to venstre-sidede forsvarsspillere mbappe trøje i Joleon Lescott og Matija Nastasic mod Hull, og mens City vandt, så de langt fra sikre ud bagfra.

Pellegrini kan have Micah Richards til rådighed, også efter en skade, for turen til Stoke lørdag, i hvilket tilfælde problemet bliver mindre akut.

Men hvis Richards ikke klarer det, forbliver dilemmaet – og Yaya skal være en alvorlig fristelse, selvom den store ivorianer måske har en kløgt eller to.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*