David Moyes har allerede fodboldtøj til børn med navn

David Moyes har allerede fodboldtøj til børn med navn sammenlignet ham med Wayne Rooney og Johan Cruyff – nu regner den tidligere Manchester United-manager, at Adnan Januzaj kunne være den nye Chris Waddle.

Den belgiske international kan komme til at kæmpe for at overbevise Louis van Gaal om, at han har en langsigtet fremtid på Old Trafford – men der er ingen tvivl om, at Moyes er en beundrer.

Det ser ud til, at Real Sociedad-manager ikke kan modstå fristelsen til at vokse lyrisk omkring 20-åringen.

Han gav Januzaj sin pause hos United og vil helt sikkert konkurrere med Everton og Paris St Germain om sin underskrift i sommeren.

I sin seneste ode til spidsen, der fyldte 20 i dag, siger Moyes, at han har potentialet til at efterligne den tidligere engelske stjerne Waddle

Moyes gav Januzaj sit gennembrud i United
Men belgieren har kun spillet sparsomt under Van Gaal
Han sagde til Four Four Two-magasinet: ”Han har evnen til at gå forbi mennesker, inden for eller udenfor. Han har kvalitet på bolden og nok arrogance til at vise det.

”Adnan kan blive en topspiller. Der er en afslapning om ham, han kunne være en bred spiller eller endda en center-forward. Der er en masse Chris Waddle om ham. Han har partiet. ”

Van Gaal ser ud til at være mindre overbevist.

Hollænderen har udfordret den alsidige fremad for liverpool trøje at bevise, at han kan være en fast i sit første hold efter kun seks starter denne sæson.

I mellemtiden har Januzaj talt ærligt om sine kæmper for at tilpasse sig Van Gaals taktik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*