billig fodboldtrøje FIFA annoncerede de tre nominerede til

billig fodboldtrøje FIFA annoncerede de tre nominerede til deres årlige ‘The Best’ pris mandag, og der var et stort chok. Ingen steder at se var Lionel Messi. Barcelona-stjernen blev udeladt fra listen over nomineringer til vinde hovedpræmien, prisen for årets bedste mænd.

Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og Luka Modric blev i stedet fremsat. Messi kan bestemt føle sig hårdt gjort af. Han hjalp Barcelona med at vinde La Liga og Copa del Rey sidste sæson, men han samlede også Pichichi Trophy og gav flest assists i den spanske topflyvning. Det er ikke kun Messis fravær, der har overrasket nogle fodboldfans. Antoine Griezmanns bror tweets Antoine Griezmann vandt Europa League med Atletico Madrid og verdensmesterskabet med Frankrig, men knækkede stadig ikke de top tre. Los Rojiblancos reagerede på Griezmanns undladelse ved at sende et billede af fremad med sine trofæer og skrev:

ingen ord er nødvendige. ”Og hans bror , Theo Griezmann, udtrykte sin skuffelse i et tweet, der er slettet siden.

Verdensmesterskabet er da værdiløst? ???, ”skrev Theo på Twitter.

#thebest betyder ikke det bedste på fransk? Det bedste vinder ikke verdensmesterskabet? Alligevel er det kun muligt hvert fjerde år …? ”.

Man forventer, at der vil blive lagt mere vægt på verdensmesterskabet og de spillere, der vinder den største turnering i fodbold, men Griezmann ser ud til at være blevet straffet af det faktum, at fans siger 25 procent i afstemningen om den bedste pris.

Ronaldos popularitet opvejer langt Griezmanns. Det er så simpelt som det. Det er værd at huske, at Griezmann scorede i både Europa League og verdensmesterskabet. Han trådte op i sine to største kampe i sæsonen. Forhåbentlig er den 27-årige ikke alt for ked af hans snub. Han har trods alt noget, barcelona fodboldtøj som Ronaldo, Modric og Salah ønsker meget: en verdensmesterskabsmedalje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*