fodboldtøj baby Blot 24 timer før Jose Mourinho møder Pep Guardiola

fodboldtøj baby Blot 24 timer før Jose Mourinho møder Pep Guardiola i Manchester-derbyet, vil United og City sejle i Premier League 2.

Warren Joyce tager sin United u23-side til Etihad Stadium fredag ​​aften som divisionens forsvarende Champions, men hans unge hold har kæmpet for en angribende trussel efter sommerudgange.

Demetri Mitchell, nominelt en kantspiller, men en mand, der har spillet foran og i forsvar, håber at være den mand, der kan levere de mål, holdet har brug for for at tage pointene – uanset hvor han ender med at starte.

Han fortalte MUTV: “Personligt føler jeg, at jeg spiller bedst på vingen. Fortrinsvis højre fløj, da jeg kan lide at skære ind, dribler og skyde. Men jeg kom endda ind på venstre back for nylig og følte mig godt tilpas der.

”Et par spillere i min position er gået, som James Weir og Andreas Pereira (udlånt), så jeg tror, ​​det er en chance for mig at komme ind i Reserves-teamet, cementere et sted, prøve at komme videre i denne sæson og hjælpe siden. Jeg håber at få et par mål, og holdet kan sparke på, fordi vi mangler arsenal trøje et par angrebsmuligheder. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*