fodboldshop Fabian Charles kunne være en fremtidig fodboldstjerne

fodboldshop Fabian Charles kunne være en fremtidig fodboldstjerne. Den syvårige, der spiller for Stoke City Under Eight Academy, viste, at han besidder en masse talent i en video, der blev viral på sociale medier tidligere på ugen. Fabian havde et kick- omkring med sin far, Chris.

Chris, 34, spøgte med sin søn, at han ikke ville have nogen middag, hvis han ikke ramte tværstangen med nogen af ​​sine tre forsøg. Stoke-ungen trådte derefter op og fortsatte med at knuse tværstangen.OTD: Ronaldinho lobede sømand ved 2002 WCKuyt ‘tæt på at købe Bolton’Torres’ målscoring i peak better en række PL-legender. Fremhævet trak Fabian derefter op igen og ramte overliggeren igen. Hans far, der ikke kunne tro på det, han så, gav ham derefter ekstra opmuntring til gå og slå baren for tredje gang i træk. “Åh min gud … Hvis du får tre ud af tre, køber jeg dig en helt ny PlayStation. Forestil dig det. Hvis du får dette, får jeg dig en PlayStation. Jeg sværger ned, “sagde han. Chris kunne derefter høres sige ‘ikke få det, ikke få det’, da hans søn trådte op. Men Fabian sikrede sin pris efter at have ramt tværstangen igen. Han kunne ikke indeholde hans følelser, da han løb for at fejre med sin far. Se det nedenfor: Strålende ting. For kun syv år gammel har Fabian en fantastisk teknik. Chris har siden talt på den virale video og sagt, at han troede, at hans søn ikke havde nogen chance for at ramme baren tre gange i træk. “Han er syv år gammel, jeg troede jeg havde en sikker satsning, “sagde han, ifølge Daily Mail.” Hvis jeg troede, at han ville gøre det, ville jeg have tilbudt et godt måltid eller nogle varme vinger. “Han har en stor strejke i ham, men jeg kender fagfolk, der ville kæmpe med tre i træk. “Så bestemt var et chok.”

Selvom han ikke var specifik for, hvilken PlayStation han ville få ham, indrømmede Chris bagefter, at han talte om PlayStation 5, som forventes frigivet i november 2020. “Han har PlayStation 4, så jeg talte om PS5.” Men Jeg har siden fundet ud af, at den ikke er tilgængelig før næste år. “Så i weekenden tager jeg ham ud og lader ham få det, han vil – spil, støvler, træner – og derefter forudbestille PS5, når den er ude.” Han konkluderede : ”Hvorfor åh, hvorfor lavede jeg det væddemål.” Han vil bestemt ikke stille sin søns udfordringer barcelona tøj til børn med store belønninger i fremtiden, det er helt sikkert!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*