fodboldtrøjer med tryk Hver fodboldfan holder øje med Juventus

fodboldtrøjer med tryk Hver fodboldfan holder øje med Juventus i 2018 / 19. Mens den gamle dame utvivlsomt er en af ​​de største klubber i verdensfodbold, er de blevet fyret ind i stratosfæren ved ankomsten af ​​Cristiano Ronaldo. Den portugisiske superstjerne underskrevet fra Real Madrid i en aftale på 105 mio. £, det højeste gebyr, der nogensinde er betalt for en spiller over 30 år.

I betragtning af hans fitnessniveau og form påvirker hans alder knap nok det. Og indtægterne, som hans brand vil bringe til både Juventus og Serie A som helhed, vil være latterlige. Juves sociale mediekanaler er ekspanderet hurtigt, og folk vil strømme rundt verden til Torino for at se den store mand, før han går på pension. Der er eufori fra fans og alle Juves store navne har udtrykt deres glæde over at komme til at spille med Ronaldo. Manager Max Allegri har dog været meget niveauløs om det hele og fremsatte et meget ærligt punkt om hele prøvelsen. “Cristiano har masser af international erfaring, og han vil hjælpe os meget, men vi skal være forsigtige,” sagde italieneren.

“Der er for meget eufori omkring os, og det er ikke godt. Dette år bliver sværere end andre.” Modstandere vil være mere aggressive, fordi vi har vundet mange spil, og nu har vi en fremragende spiller som ham. “De vil acceptere det og også, de vil have mere motivation. Med Ronaldo talte jeg om, hvor glad og entusiastisk jeg er over, at han kommer her, der vil være tid til at tale om fodbold. ”Han tager heller ikke fejl.

Juves brandværdi er steget hurtigt, og med det kommer et stort ekstra ansvar. Hvert spil, de ikke vinder, især i Italien, vil blive undersøgt, og presset på Ronaldo til at levere med det samme vil være ekstremt højt. Selv i Champions League vil presset være på Juve for at forvise deres europæiske liverpool trøje børn dæmoner som aldrig før. Nogle trives under pres, nogle knækker. Over til dig, Juventus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*