fodboldsæt til børn ESPN har frigivet en liste over de 10 mest tweetede

fodboldsæt til børn ESPN har frigivet en liste over de 10 mest tweetede om mandlige atleter i 2019. Neymar kommer ind som nummer et efterfulgt af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo på en liste, som fodboldspillere dominerer. Basketballstjerner LeBron James, Kawhi Leonard og Kobe Bryant udfylder placerer fire til seks, mens New England Patriots quarterback Tom Brady tager syvende.

To yderligere fodboldspillere, Kylian Mbappe og Keisuke Honda følger ham, mens Antonio Brown afrunder listen på 10. Ranglisterne giver bestemt interessant læsning. Statistik viser, at Messi er den bedste fodboldspiller i Europa De fleste ikoniske mål i årtiet Messi bad Neymar om at vende tilbage til Barca sidste sæsonMen det kan være, at Neymar topper listen af ​​alle de forkerte grunde. Paris Saint-Germains brasilianske stjerne har ikke lige haft det bedste år på banen, men han har været meget kontroversiel uden for det. hans fremtid var sommerens snak transfervindue med rapporter, der antyder, at han var tæt på at vende tilbage til Barcelona.

Det skete faktisk aldrig, men forvent, at disse rygter genantænder igen i januar og derefter. Neymar skabte samt diskussion om sidste sommer, men også kontroverser for hans opførsel i slutningen af ​​sæsonen 2018/19. I marts efter PSGs Champions League-eliminering i hænderne på Manchester United, han gik på en social media-rant fornærmelse af dommerne, før han blev forbudt i tre kampe.

Derefter, i april, kom Neymar ind i, hvad der så ud til at være en fysisk konfrontation med en Rennes-fan efter den franske cupfinal. Alt dette kontroverser oversættes til sociale medier, og det er måske derfor PSG-spidsen topper denne liste. Men Messi, der kommer i anden række, beviser, at mens han taler på banen, vil alle andre tale om ham væk fra det. stjernepræstationer efter stjernepræstationer oversættes til succes på sociale medier, og argentinernes sjette Ballon d’Or-sejr var uden tvivl et stort talepunkt online.

Messi, sammen med folk tottenham trøje børn som Ronaldo, Mbappe og NFL-quarterback Brady, beviser, at imponerende sportslige forestillinger vil oversætte til en social brummer, mens mere kontroversielle figurer som Neymar og den amerikanske fodboldstjerne Brown også kommer til at få folk til at tale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*