fodboldsæt til drenge Englands spillere nød en oplevelse

fodboldsæt til drenge Englands spillere nød en oplevelse, som de aldrig vil glemme ved verdensmesterskabet i 2018. Turneringen sluttede i skuffelse, med nederlag mod Kroatien og Belgien, hvilket resulterede i, at Gareth Southgates unge løver blev fjerde, men der blev taget store fremskridt. England kom i bunden af ​​deres gruppe ved verdensmesterskabet i 2014. Så for at nå semifinalen repræsenterer denne gang fremskridt.

Southgate valgte en ung gruppe – kaptajn Harry Kane er bare 24 – og der er optimisme for, at disse spillere vil vokse sammen i fremtidige turneringer. Det starter med målmand Jordan Pickford, der nød en fin udflugt i Rusland. 24-åringen vil altid husk redningen mod Carlos Bacca i shootout-sejren over Colombia samt de verdensklasse stop, han gjorde mod Sverige. England kan have fundet deres målmand i det næste årti. Selv den tyske legende Oliver Kahn er imponeret. Kahn diskuterer Jordan Pickford Kahn, der vandt Golden Ball ved verdensmesterskabet i 2002, rejste bekymring for, hvordan England brugte Pickford, men Southgate undlod i hans øjne at få mest muligt ud af hans tekniske evner.

Ud over hans stærke reflekser bemærkede jeg især hans fremragende åbning, ”sagde Kahn til Goal.

I semifinalen mod Kroatien spillede han færre afleveringer end sin modstykke DanijelSubasic, men blev mere end dobbelt så ofte tilpasset af sine holdkammerater og brugt som back-up-forsvarer.

“Pickford kan bruge begge fødder, og på trods af sin manglende erfaring har han i lang tid været den første sikre nr. 1 i Englands mål.

Han beviser også med sin 1,85 meters højde, at størrelsen på en målmand kun spiller en mindre rolle. ”Men også for Pickford, som det sker med så mange målmænd, bliver han ikke brugt på den bedste måde!

Det forbedrede fodarbejde af målmænd i de sidste 25 år har næsten ingen indflydelse på spillet, medmindre de også bruges i overensstemmelse hermed som målmand og stadig bliver mere involveret i deres holdets besiddelse.

“Efter min mening kan involveringen af ​​den spiller, der i øjeblikket er mindst integreret i spilplanen, men være den mest åbenlyse og logiske mulighed for at gøre en række spilsituationer overlegne og skabe en klar fordel.

Her ser jeg det største potentiale. “Kahn betragtes som en tottenham tøj børn af ​​de fineste målmænd i historien. Der er ingen tvivl om, at Southgate vil lytte til, hvad han har at sige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*