fodboldtøj med tryk England har muligvis opnået deres bedste

fodboldtøj med tryk England har muligvis opnået deres bedste verdensmesterskab siden 1990 i sommer, men dette nuværende hold er ikke helt ‘Golden Generation’. Tilbage i begyndelsen af ​​2000’erne var Englands squad fuld af superstjerner. Det var Euro 2004, som England-fans uden tvivl se tilbage som deres bedste chance for at vinde deres første turnering siden 1996.

Og det var Englands midtbanekvartet, der fik fans begejstrede for 14 år siden. Der var dog et problem. Hvordan i alverden passer du David Beckham, Steven Gerrard, Frank Lampard og Paul Scholes ind i samme midtbane-fire? Nå, manager Sven Goran -Eriksson besluttede, at han ville spille Scholes til venstre for midtbanen.

Det førte til, at en ubalanceret engelsk side styrtede ud i kvartfinalen for at være vært for Portugal på straffe. Skoler sluttede til sidst efter turneringen. Det førte til, at England-fans hævdede, at Scholes spillede hele sin internationale karriere på venstre fløj. myte ‘blev foreslået af Jamie Redknapp på Sky Sports forud for Englands venskab med Schweiz.

Han fyrede tilbage og sagde:

Kan jeg bare sige, at dette er lidt af en myte dette.

Scholes spillede venstre midtbane i fire kampe i en turnering og gik derefter på pension. Han spillede kun der i fire kampe. ”

Og statistikken lyver ikke. Skoler spillede i alt 66 optrædener for de tre løver, han spillede venstre midtbane ved kun otte lejligheder. En gang under Glen Hoddle og syv gange psg fodboldtrøje under Eriksson – ud af de 36 gange, han spillede for svensken. England-fans, der siger, at Scholes ‘internationale karriere blev ødelagt af ham, der spillede venstre midtbane, ikke rigtig har en sag, det ser ud til …

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*