fodboldsæt til drenge England er gjennom til semifinaleetappen i UEFA Nations

fodboldsæt til drenge England er gjennom til semifinaleetappen i UEFA Nations League. De tre løver møtte en må-vinne kamp mot Kroatia på Wembley og fikk jobben gjort sent. Hoffheimheims Andrej Kramaric hadde gitt de besøkende ledelsen i andre omgang. etter en rekke savnede England-sjanser i den første perioden – nyanser av verdenscupens semifinale.

Denne gangen klarte imidlertid Gareth Southgates unge side å komme tilbake og snappe en 2-1-seier, med mål fra Jesse Lingard og kaptein Harry Kane. England vil nå være et av fire lag for den siste fasen av konkurransen neste sommer i Portugal. Det var nok en sterk påminnelse om hvor mye som har endret seg under Southgates styre. England skremte Kroatia gang på gang med tempoet, med fans igjen stolte av nasjonalsiden. I oppbyggingen til spillet var det mye fokus på “det kommer hjem” -sang fra England som var til stede under verdensmesterskapet, noe som visstnok gjorde Kroatias spillere sint. Imidlertid refererte manager Zlatko Dalic faktisk sangen i sin analyse etter Englands prestasjon etter kampen.

Ifølge Evening Standard-journalisten James Olley kommenterte Dalic hvor unge og raske de tre løvene er, før han la til: “Det kommer hjem, veldig snart.” Fair play, Zlatko. Om de kroatiske spillerne vil dele oppfatningen fra manager er En annen ting helt. Både Luka Modric og Dejan Lovren var veldig høyrøstet om hvordan bruken av “det kommer hjem” gjorde dem sint i oppbyggingen til verdenscupens semifinale. Etter kampen var Southgate rask med å rose Kane, og merket ham den beste målscoreren i verdensfotballen.

Han sa: “Kane er den beste målscoreren i verden, tottenham tøj børn ærlig talt – du er alltid avskydd av å ta en slik spiller av. Han er vår viktigste straffespark, han er vår leder. I 98% av kampene er hans hold-up-spill og alt annet han tar med i spillet er kritisk. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*