fodboldtrøje med tryk Eden Hazard kan godt have spillet sin sidste

fodboldtrøje med tryk Eden Hazard kan godt have spillet sin sidste kamp som Chelsea-spiller på Stamford Bridge torsdag aften, men han sørgede for, at det var mindeværdigt. Chelsea formåede at kvalificere sig til Europa League-finalen efter et nervøst møde med Eintracht Frankfurt.

Den tyske side tog Chelsea til straffe, efter at uafgjort var 1-1 om natten, og passende var det Hazards koldt rammede straffespil, der sendte den engelske side igennem. UEFA forklarede 6.000 billetter til EL-finalen David Luiz underskriver en ny to-årig kontraktUniteds værste øjeblikke sat til EL-musik Det var bare endnu et stort øjeblik i det, der har været Hazards bedste sæson individuelt som Chelsea-spiller. Desværre for Chelsea kan de godt være uden Hazard, der starter starten på næste sæson. Den 28-årige ‘kontrakt løber ud næste sæson, og han har været stærkt forbundet med Real Madrid, men er der en chance for, at Hazard kan blive i mindst en anden kampagne?

Skønt han med sjov gav han noget håb til Chelsea’s Player of the Year-priser fredag ​​aften. Da Hazard var på scenen og indsamlede sin Player of the Year-prisen, kom der råb fra publikum, der opfordrede ham til at ‘underskrive kontrakten’. , svarede den belgiske kanter fræk: “hvor er pennen”. Se den nedenfor: Og se en lidt længere video … Det lød som om han spøgte, men dette er endnu et eksempel på, at Hazard trak i Chelsea-fansens hjertesnore. at være en historisk aften for Hazard. Den belgiske angriber vandt tre priser: Årets mål, Årets spiller og Årets Chelsea-spiller. Mind dig selv om Hazards mål vs Liverpool, der vandt Chelsea Årets mål: Det betyder, at han blev den første spiller i Chelsea-historien, der vandt alle tre priser samme år ved klubens ceremoni i slutningen af ​​sæsonen. Hazard sagde, at det var en fornøjelse at spille for Chelsea efter at have hentet sin Årets spiller-pris. “Mit forhold til fans har været rigtig gode siden jeg kom her, ”sagde Hazard ifølge Chelseafc.com.

“Det er altid en fornøjelse at spille på Stamford Bridge foran real madrid hjemmebanesæt fansen. Derfor er jeg på banen. Når vi spiller for en så stor klub som Chelsea i slutningen af ​​sæsonen, vil du vinde noget.” Nu har vi denne mulighed. Vi tager til Baku alle sammen med fansen, og vi er tilbage med trofæet. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*