fodboldtrøje med navn EA Sports annoncerede de 100 bedste spillere på FIFA

fodboldtrøje med navn EA Sports annoncerede de 100 bedste spillere på FIFA 20 tidligere mandag. Lionel Messi er vurderet som den højest vurderede spiller (94), efterfulgt af Cristiano Ronaldo (93) og Neymar (92). Liverpool kom til et af de bedste hold i verden sidste sæson, og det afspejles i deres spillerstatistik.

Syv af deres stjernespækkede hold har slået top 100 ned. Mohamed Salah og Virgil van Dijk er holdets bedste spillere i det kommende spil. Begge har fået 90 ratings.EA Sports annoncerer de 100 bedste spillere på FIFA 20 Hvor meget har hver PL-klub’s hold kostet at købe Tjek vores nye GIVEMESPORT-hjemmeside Alison Becker er den fælles bedste målmand i Premier League og får en rating 89 sammen med Manchester Uniteds David de Gea.Sadio Mane er vurderet til 88, mens Fabinho og Andy Robertson (begge 85 vurderede) også knækker top 100. Robertto Firmino er også blandt de 100 bedste spillere, men hans rating er ikke faldet godt sammen med Liverpool-fans Den brasilianske angriber er måske ikke så produktiv som Mane og Salah, men han er uden tvivl Liverpools vigtigste spiller. Hans arbejdsfrekvens og spillestil er afgørende for, hvordan hans side spiller. Salah og Mane scorede ikke så mange mål uden ham.

Han havde endnu en fantastisk sæson sidste år og scorede 16 gange, da han hjalp Liverpool til en rekordstor kampagne. Firmino hjalp også de røde til Champions League og Super Cup, mens han medvirkede i Brasils triumferende Copa America-kampagne. Han blev bedømt til 86 på FIFA 19 og forventedes en stigning til den kommende udgave. EA Sports var dog tydeligvis ikke så imponeret over ham. Firminos rating vil forblive den samme for FIFA 20. Du kan se hans statistik nedenfor:

Det gør ham til den 62. bedste spiller i verden. Firmino er ikke den hurtigste af spillerne, så hans tempo-rating virker retfærdig, mens der ikke kan være mange klager over hans 87 driblinger, men han kunne føle sig hårdt udført for sin vurdering i skyder, passerer og forsvarer. Hans samlede rating på 86 er endnu hårdere i betragtning af at han er bedømt lavere end Paulo Dybala, Son Heung-min, Karim Benzema og Dries Mertens real madrid hjemmebanesæt. Liverpool-fans har udtrykt deres forfærdelse over hans statistik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*