fodboldtrøjer online På trods af den igangværende koronaviruspandemi er FIFAs

fodboldtrøjer online På trods af den igangværende koronaviruspandemi er FIFAs nye planer om at investere kraftigt i kvindefodbold fortsat. Den planlagte investering til en milliard amerikanske dollars (£ 804 mio.) Havde været genstand for debat, da nogle mente, at den kunne bruges til satset på at finansiere en nødhjælpsindsats, men verdensfodboldens styrende organ har bekræftet, at dette ikke er tilfældet. I en erklæring til Guardian sagde en FIFA-talsmand

Vi kan bekræfte, at denne finansiering allerede er begået af FIFA og ikke vil blive påvirket af den nuværende Covid-19-krise. ”

Denne finansiering vil blive investeret i en række områder i kvindespillet, herunder konkurrencer, kapacitetsopbygning, udviklingsprogrammer, regeringsførelse og ledelse, professionalisering og tekniske programmer. ”

Da FIFA i øjeblikket arbejder på levedygtige muligheder for at yde den nødvendige hjælp til dem i fodboldsamfundet, der påvirkes negativt af COVID-19, bekræftede talsmanden også, at kvindernes spil ville være en del af enhver fremtidig pakke.

Vi kan bekræfte, at kvindefodbold overvejes fuldt ud som en del af denne proces for at forstå de forskellige behov og indflydelse på interessenter i kvindespillet. ”Diskussioner foregår således via Professional Women’s Task Force, da FIFA søger at forblive tæt kontakt med vigtige kvindelige fodboldinteressenter i disse hidtil usete tider. “Intet er sat i sten,” Simone Biles på Tokyo 2021 Premier15’erne er manchester city tøj erklæret ugyldige Kvindernes europamesterskab flyttes til 2022.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*