fodboldtøj med navn David De Gea ser ud til at være på vej til at forlade

fodboldtøj med navn David De Gea ser ud til at være på vej til at forlade Manchester United. Spanieren er endnu ikke enige om en ny kontrakt på Old Trafford, og Juventus er ivrige efter at trække det, der ville være en kæmpe transfer, det ville være et ødelæggende slag for Jose Mourinhos side. , der har udholdt en voldsom start på sæsonen.

United er allerede 12 point bag Premier League-lederne Manchester City, og hvis de mister uden tvivl, vil deres vigtigste spiller ikke gøre meget for at hjælpe managerens sag. Uden De Gea i efter-Alex Ferguson-æraen undrer du dig virkelig over, hvor lavt United ville have sunket. Og det ser ud til, at de røde djævler er bekymrede for, at De Gea kunne være på vej ud; fordi de allerede har udarbejdet en plan for at erstatte ham. Ifølge The Sun planlægger United allerede at byde på Evertons Jordan Pickford med et ciffer på £ 60 mio., der er citeret i rapporten. Pickford underskrev for nylig en ny aftale med Toffees, så dette tal er bestemt realistisk – det kan endda være for lavt i betragtning af Kepa Arrizabalagas flytning på £ 71 mio. til Chelsea. United har tidligere vist interesse for Pickford, og hans aktie er steget meget siden hans optrædener med England ved verdensmesterskabet.

Han er også imponeret over Everton i 2018/19, og det er let at tro, at han kunne være Uniteds nye nummer et. De Gea har faktisk modtaget en del kritik for sine præstationer med Spanien, især i det seneste 3-2-tap for Kroatien. Luis Enrique måtte endda sprede kritikken på sin seneste pressekonference. ”Du er nødt til at acceptere [kritik], men når den er rettet mod en individuel spiller [De Gea] er det underligt,” sagde Enrique pr. Marca.

“Kritik skal være for alle og for træneren. Når det er tottenham trøje børn fokuseret på en person, så er det uretfærdigt.” Mål scorer ikke mod en målmand bare på grund af ham, de andre positioner spiller og betyder også. En målmand kan ikke begå en fejl, hvis bolden ikke når ham. “Jeg vil ikke tale om mine præferencer, da mine handlinger taler højere end mine ord. Jeg sætter ikke en spiller på prøve.” Jeg vurderer tingene i generel forstand. På intet tidspunkt vil jeg foretage en offentlig undersøgelse af nogen af ​​mine spillere. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*