fodboldtøj til børn Daniel Sturridge har en enorm mulighed for at genoplive

fodboldtøj til børn Daniel Sturridge har en enorm mulighed for at genoplive sin karriere i Liverpool. Angriberen har været udsat for et mareridt i de sidste par sæsoner, som har begrænset hans spilletid under Jurgen Klopp. Han blev endda sendt på lån til West Bromwich Albion sidste kampagne efter at have kæmpet for at bryde ind i de første elleve på Merseyside klubben.

Men han har bevist sin værdi over for Liverpool indtil videre denne præ-sæson med en række imponerende skærme. Han har allerede scoret fire gange i præ-sæsonen, senest net mod Manchester United i en 4-1-lørdag lørdag. pre-season har overbevist Klopp om, at Sturridge er værd at være hos Liverpool i den kommende sæson, og det ser ud til, at tyskeren prøver sit bedste for at holde den 28-årige i tip-top-form. Liverpool Echo har været i tilstedeværelse under Liverpools træningslejr i Frankrig, og de har bemærket noget ret interessant ved Sturridge. De rapporterer, at Klopp er fast besluttet på at sikre, at hans spillere har den nødvendige kondition til at holde tempoet i 2018/19, noget som han har fokuseret på i Frankrig .Han har skubbet hårdt på sine spillere med tre separate træningspas onsdag.

Men mens han skubber flertallet af sine spillere meget hårdt, har Sturridge fået et specielt skræddersyet program. Klopps begrundelse er, at han er ivrig efter ikke at overbelaste Sturridge efter hans imponerende genopblussen før sæsonen. Det er et meget smart træk fra Klopp, der naturligvis ser Sturridge som en stor del af hans planer denne sæson, og det burde han også gøre. Den 28-årige har været i brand i præ-sæsonen, og han ville være et strålende aktiv for Liverpool i den kommende sæson, hvis han skulle oversætte sin form til den nye kampagne. Klopps beslutning om at sætte ham i sit eget træningsprogram. kunne vise sig at være et mesterslag, hvis Sturridge skal vende tilbage til sit bedste i denne sæson.

Sturridge hævdede i mellemtiden tidligere på ugen, at hans erfaring med West Brom sidste sæson har hjulpet ham med at udvikle sig som fodboldspiller.

Det var godt, ”sagde han ifølge spejlet.

Jeg fortryder ikke noget. Oplevelsen fik mig til at vokse som person. Det er det, det handler om. Udvikler sig som en mand, udvikler sig som fodboldspiller.

Udefra kigger du ind, kan du også forbedre. Når du er på ronaldo trøje indersiden og ser ud, kan du nogle gange ikke se, hvad du skal gøre for at komme til det næste niveau – hvordan du har brug for at ændre dit spil. “Når du er på indersiden, behøver du ikke ‘ ikke se det. Når du er udenfor, kan du vurdere tingene anderledes.

Jeg har altid været sulten. Sulten vil aldrig ændre sig. Jeg tager hver dag, da det kommer med et positivt tankesæt. Det er alt, hvad jeg vil gøre. ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*