fodboldtøj med tryk Cristiano Ronaldos fravær fra UEFAs Champions

fodboldtøj med tryk Cristiano Ronaldos fravær fra UEFAs Champions League-uddelingsceremoni torsdag tiltrak stor opmærksomhed. Juventus-stjernen blev nomineret til hovedprisen – UEFA-mændenes årets spiller ære – men blev nummer to efter Luka Modric. Der har ikke været en officiel forklaring på Ronaldos fravær, men alle tegn antyder, at han sprang over ceremonien efter at have opdaget, at han ikke ville vinde hovedprisen.

Ifølge ESPN skulle 33-åringen tage en privat helikopter til ceremonien i Monaco, men det blev lækket til Ronaldo, at Modric ville vinde prisen for Årets spiller – og han gik aldrig ombord på helikopteren. venner og rådgivere forsøgte at overbevise ham om at deltage, men han ville ikke ændre mening. Det er en skam, hvis ESPN’s rapport er sand. Modric har haft et fænomenalt år, og det ville have været storsindet af Ronaldo at være til stede for at lykønske ham. Ronaldo’s kommentarer i 2017 Ronaldos fravær bliver endnu sværere at forstå, når hans subtile grave på Barcelonas spillere, inklusive Lionel Messi, i 2017 mindes. Den portugisiske stjerne var ikke imponeret over, at Messi, Andres Iniesta, Gerard Pique og Luis Suarez alle sprang over The Best FIFA Football Awards i januar 2017. Ronaldo var den klare favorit til at slå Messi til hovedprisen. Og efter at have indsamlet gongen, gjorde han et punkt med henvisning til fraværet af Barcelonas spillere under hans accepttale. ”Jeg er ked af, at nogle mennesker fra Barcelona ikke er her hos os, og det er forståeligt, men tak til alle,” Ronaldo sagde.

Barcelona-fans driller nu Ronaldo efter hans fravær på torsdag. Du havde fået det, Ronnie. Sjovt nok ville Ronaldo ikke have forladt tomme hænder, hvis han havde deltaget i ceremonien. Han blev udnævnt til Champions League-sæsonens forspiller, efter at han fyrede Real Madrid til en tredje lige europæisk titel. Ronaldo tottenham tøj børn ønskede hovedprisen, men det er bedre end ingenting.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*