fodboldsæt til børn Cristiano Ronaldo er muligvis faldet bag Lionel Messi

fodboldsæt til børn Cristiano Ronaldo er muligvis faldet bag Lionel Messi i deres kamp for fodboldherredømme, men lad det ikke narre dig til at tro, at den portugisiske superstjerne er forbi den. 2,56 meter højde, beviste, at hans freakish fysiske evne forbliver i takt. Denne sæson for Juventus har han scoret 10 mål i 14 Serie A-kampe – ikke dårligt for en spiller, der fejrer sin 35-årsdag i februar.

Ikke at Ronaldo skal bevise, at han stadig kan gøre det. Han har allerede cementeret sin status som en af ​​de største spillere i spillets historie, og resten af ​​hans karriere bliver simpelthen brugt på at tilføje glans til en utrolig karriere. Faktisk vil forsvarere være glade for at se bagsiden af ​​den fem-gangs Ballon. d’Or-vinder. 5 midtbanespillere i verdensklasse roser MessiRonaldo fjerner medalje efter Super Cup-tab Ronaldo’s mest overmenneskelige springRonaldo slår frygt i modsat forsvar. Han er en trussel i luften, kan score hvor som helst og, selvom han måske ikke viser så meget i disse dage, har alle færdighederne i bogen. Tro ikke os? Vi overlader det til fem midtstoppere i verdensklasse for at bevise det. Vi starter med en spiller, der har set masser af Ronaldo gennem årene. Gerard PiquePique og Ronaldo var engang holdkammerater i Manchester United, før de blev rivaler ved Henholdsvis Barcelona og Real Madrid. Den spanske international roste Ronaldo kun få uger før den portugisiske angriber var ved at vinde Ballon d’Or i 2014, hvilket gjorde det til back-to-back-priser, efter at Messi havde vundet fire i træk.

Cristiano er en perfekt maskine, en hårdtarbejdende, der altid vil forbedre sig, ”fortalte Pique, ifølge Eurosport, til magasinet Voetbal.

Han kræver meget af sig selv, noget han viste i United, men det mest overraskende er, at Lionel Messi vandt fire Ballon d’Ors i træk, og han fortsatte med at fortsætte og havde styrken til at slå ham. ”

Jerome BoatengBoateng stemplede også Ronaldo a

maskine ”. Han brugte udtrykket forud for Bayern Münchens Champions League-semifinalekamp mod Real Madrid i sæsonen 2017/18, da den tyske side planlagde en måde at stoppe fremad.

Vi kan kun stoppe Cristiano Ronaldo som et hold, “sagde Boateng til Kicker, pr. Mål.” Foran mål er han som en maskine. Du kan ikke lukke ham helt ud, han får altid sine chancer i et spil på grund af linjerne han løber og hans fremragende timing. “Real baserer deres spil omkring ham, og det er vigtigt, at vi giver ham så lidt plads som muligt.” Boateng og Bayern var faktisk i stand til at forhindre Ronaldo i at score i begge ben, men tabte samlet 4-3.

Sergio Ramos Ronaldos tidligere Real Madrid-holdkammerat havde udfordringen med at gå op mod ham hver dag på træning og også ved verdensmesterskabet i 2018, hvor Ramos var hjælpeløs for at forhindre, at Ronaldo scorede et vidunderligt hattrick for Portugal, men Ramos elskede at have Ronaldo i sit hold og vidste, at Real var væsentligt bedre for det.

Vores nummer syv er en angriber, som vi aldrig har set før, “sagde den spanske forsvarsspiller til Telefoot, pr. FourFourTwo.” Han er allerede en legende og vil blive anerkendt som en af ​​de bedste spillere i fodboldens historie. “Cristiano Ronaldo har en meget vigtig rolle i holdet, og alle respekterer det. ”

Mats Hummels studerede Ronaldo meget tæt på Bayern Münchens Champions League-konkurrence mod Real Madrid, han vidste, at han var nødt til at have en chance for at stoppe ham.

Jeg ser mange spil fra de store hold og interesserer mig generelt for international fodbold, ”sagde Hummels til Bild.

Du bemærker et par ting der. Med Ronaldo tror jeg, jeg har identificeret et par mønstre; der er visse slående ting.

Jeg vil forsøge at udnytte denne viden til min fordel. Men jeg vil ikke afsløre det offentligt. ”Hummels fortsatte med at mærke Ronaldo

verdens bedste angriber ”efter at han havde tilpasset sin stil.

I de senere år har Ronaldo ændret sin spillestil, ”tilføjede Hummels.

Han er ikke så dominerende som han var i tidligere dage, men snarere fuldstændig fokuseret på efterbehandling og mål.

I denne henseende er han den bedste angriber i verden, fordi han kan score på enhver måde, hvilket som helst sekund af spillet. ”

Thiago Silva Da Paris Saint-Germain var vært for Real Madrid i Champions League-gruppespillet i 2015, vidste Silva, hvor vigtigt det var at begrænse Ronaldos indflydelse. ”Det er svært at markere Ronaldo,” sagde brasilianeren, pr. FourFourTwo. ”Jeg tror, ​​han har en mange kvaliteter. Han har alle de evner, en angriber kan besidde. ”Han er meget god med hovedet, højre fod, venstre fod. Hans strejke er den samme uanset fødderne. Vi har brug for at være fokuserede for at markere den fyr. “Vi prøver at arbejde i eftermiddags for at finde den bedste måde at markere Cristiano på, hvilket ikke er en let opgave.” Det er klart, at deres indsats betalte sig. PSG holdt et rent ark på vej til en 0-0 uafgjort.

Så det er bare fem forsvarere, der har begejstret for Ronaldo. Hvad barcelona fodboldtøj med de utallige forsvarere, der er blevet ydmyget af Juventus og Portugal-stjernen? For at være retfærdig vil de sandsynligvis aldrig udtale hans navn igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*