Billige fodboldtrøjer salg Cristiano Ronaldo er officielt en Juventus-spiller

Billige fodboldtrøjer salg Cristiano Ronaldo er officielt en Juventus-spiller. Det, som mange troede, var sommerens rygte, er blevet sommerens overgang, efter at de italienske mestere bekræftede, at en aftale om den 33-årige var afsluttet. Efter ni utrolige trofæer -Ladede år med Los Blancos besluttede Ronaldo, at det var tid til en ny udfordring.

I løbet af sin mandatperiode på Bernebeau var den fem-gangige Balon d’Or-vinder næsten ustoppelig og scorede svimlende 451 mål i 438 optrædener for klubben. Ronaldo slog næsten alle rekorder, han kunne i Madrid, og afskød nogle af de største navne at spille sporten, herunder Raul og Alfredo Di Stefano. Portugiserne vandt også Champions League ved fire lejligheder, La Liga to gange og Copa Del Rey to gange. Vi kunne fortsætte med at tale om, hvad han har opnået med de spanske giganter, men som Han har gjort, det er tid til at trække en linje i sandet. Nu står Ronaldo over for en ny udfordring i Italien, men han slutter sig til en side, der er meget stigende. Han har allerede bevist, at han kan gøre forretningen i England og Spanien , han vil være desperat efter at hjælpe med at bringe den europæiske herlighed tilbage til de fans, der ønsker det i Torino. Der er ingen tvivl om, at Ronaldo vil optræde på hjemmefronten, men med Juve, der konstant vinder Serie A ganske behageligt år efter år, hans chef mandat er at levere i Champions League.

Det er godt, at han har vundet det fem gange dengang. Beskeder har strømmet ind for Ronaldo siden træk blev officielt, hvor mange af hans nu tidligere holdkammerater var kede af at se ham gå – og hvem kan bebrejde dem. Men en bestemt besked kan skille sig ud alle de andre efter brasiliansk stor – og medkonkurrent om mærket af den største af alle tiders – Pele, tweetede den portugisiske superstjerne for at lykønske ham med dette næste skridt. Pæle påpegede, at også han stod over for en lignende udfordring, da han forlod sin elskede Santos, før et ord af opmuntring afsluttes. Sikkert, selv Ronaldo kan aldrig blive træt af at blive kaldt en mester af folk som Pele. Vi ved alle, hvad Ronaldo er i stand til, og han vil helt sikkert sætte Italien i brand, når han går i gang juventus tøj. En forsvarsspiller ryster allerede i støvlerne. Hold dig selv drenge – Ronaldo er på vej.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*