billig fodboldtrøje Uanset om du elskede ham

billig fodboldtrøje Uanset om du elskede ham, eller du hadede ham, vil de fleste i England indrømme, at de savner Diego Costa på den ene eller anden måde. Den tidligere Chelsea-angriber gjorde helt sikkert et navn under sit treårige ophold i London. Han var et mål Han var en dæmon af mørke kunster, og han var en frisindet bag kulisserne spøgefugl.

Uanset hvordan du husker den brasiliansk-fødte spanske landsholdsspiller, vil du sandsynligvis ikke glemme ham i den nærmeste fremtid, i betragtning af hvor effektivt han stemplede – helt bogstaveligt i nogle tilfælde (*hoste* Emre Can *hoste*) – hans autoritet på premierministeren. League. Efter at være blevet hentet til Chelsea af Jose Mourinho og efter at have spillet sammen med Nemanja Matic i tre sæsoner, kunne Costa ikke lade være med at kommentere på serberens instagram-opslag, hvor han og hans manager, begge nu hos Manchester United, deler en kande kaffe.Costa skrev: “Far og søn”, hvilket er ret passende i betragtning af, at den portugisiske manager har skrevet kontrakt med Matic to gange. Costa vandt to Premier League-titler på tre sæsoner i Chelsea og blev hurtigt en fanfavorit på Stamford Bridge. Men i januar 2017, 29-årige, der aldrig helt slog sig ned i London, gjorde et skub til udgangsdøren, men Antonio Conte, der var ivrig efter at holde sin titeludfordring på sporet, nægtede at lade ham forlade.

Dette skænderi førte til sidst til Costas afgang, hvor angriberen berygtet fik at vide via sms, at han ikke var med i managerens planer for den kommende sæson. Costa, desperat efter et skifte tilbage til Atletico Madrid, gik derefter AWOL, undlod at melde sig til træning og besluttede at tage tilbage til Brasilien og blandt andet stå på jetski med sin labrador.

Angriberen kom igen til Atletico i september, efter transfervinduet lukkede, så han kunne ikke komme tilbage før i januar, men da han gjorde det, gjorde han det på typisk Costa-stil. I løbet af sine første to kampe scorede han to mål og var sendt afsted. Klassisk Diego.

Costas exit fra Chelsea faldt sammen med Matic’s, to spillere, der var afgørende i begge titelvindende kampagner i de sidste tre år, og Blues-fans mærker stadig virkningerne, og hverken Tiemoue Bakayoko barcelona trøje med tryk eller Alvaro Morata lever helt op til de standarder, som deres forgængere har sat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*