fodboldtøj baby Mens Neymar og Sergi Roberto blev hyldet

fodboldtøj baby Mens Neymar og Sergi Roberto blev hyldet som helte efter Barcelonas dramatiske comeback mod Paris Saint-Germain i onsdags, fortjente en anden spiller stor ros. Det var Barcas seks mål, der sendte dem videre til Champions Leagues kvartfinaler, selvfølgelig, men målmand Marc-Andre ter Stegen holdt dem inde i kampen. I det 64. minut, kort efter Edinson Cavani scorede PSG’s udemål, producerede Ter Stegen en vidunderlig redning for at afvise uruguayaneren i en en-mod-en situation.

Hvis Cavani havde scoret, ville kampen helt sikkert have været forbi. Men Ter Stegens indflydelse stoppede ikke der. Tyskeren, der havde skubbet op i de sidste par minutter i jagten på et sejrsmål, fik boldbesiddelse på PSG’s banehalvdel og blev besejret af Marco Verratti. Og vi ved alle, hvad der skete derefter. Neymar tog det resulterende frispark og fandt Roberto, der prikkede forbi Kevin Trapp for at score en vinder i det 95. minut. Sikke et øjeblik – og det hele stammede fra den 24-årige målmand.I dagene efter den historiske sejr var forskellige Der er dukket historier op om, hvad visse spillere sagde på banen under kampen. PSGs Verratti, for eksempel, afslørede i går, at nogle af Barcelonas spillere fortalte ham, at kampen var færdig, da Cavani scorede lige efter timen.

Og ifølge Neymar fortalte han Roberto, hvor han skulle krydse bolden øjeblikke, før han rent faktisk tog sit frispark. En frisk afsløring er nu blevet lavet af Javier Mascherano, som hævder, at Ter Stegen råbte noget genialt til Barcelonas spillere, efter at Cavani slog til. Argentineren sagde torsdag: “Efter at vi lukkede målet ind, begyndte Ter Stegen at skrige: ‘Vi dør aldrig, vi er Barcelona!'” Han fortsatte med at skrige: ‘Vi vil vinde. Vi vil vinde!’ På et tidspunkt fortalte jeg Busquets, at Ter Stegen ikke var okay.”Wow, hvordan er den motivation? Ter Stegen er virkelig kommet til sin ret i Barcelona, ​​og han demonstrerede sine lederevner liverpool sæt børn på Camp Nou ved at samle sine holdkammerater. Luis Enrique’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*