Billige Fodboldsæt Børn Sandheden er

Billige Fodboldsæt Børn Sandheden er, at afstanden fra Accra til Cape Coast kun er 79 miles (127 km). Desværre for vores kolleger er Cape Coast en turistby, og mange mennesker rundt om i verden har været på Cape Coast og ville være chokerede over at høre en så åbenlys løgn fra et andet fodboldforbund end SAFA. Vores kolleger glemte, at vi slog dem 2-0 på Cape Coast i november 2019 i Cup of Nations-kvalifikationen.

Den samlede køretid er lidt over to (2) timer og ikke 7 eller 9 timer. Bemærk venligst, at det sydafrikanske hold ledede en Cape Coast politieskorte og konvoj. Faktisk nåede det sydafrikanske hold Cape Coast, før Black Stars nåede Cape Coast. Vi opfordrer alle sydafrikanere og alle fodboldfans, der tænker godt, til at gå langt fra Accra til Cape Coast.

SAFA begyndte således at danne grundlag for et bjerg af løgne før selve spilledagen.

Af respekt og sportsånd har det ghanesiske fodboldforbund, i modsætning til vores SAFA-kolleger, fokuseret på selve kampen. Disse påstande sætter igen spørgsmålstegn ved det gode arbejde, som de sydafrikanske ambassadeembedsmænd har udført i Ghana. Faktisk tillader FIFA og dets regler ikke noget hold at rejse seks (6) timer eller ni (9) timer ad landevejen i et land. Nogle vil måske spørge, hvorfor SAFA ikke underrettede FIFA eller CAF. (FIFA-standarden er 200 km flygaranti).

Selvom vi mener, at det er inden for det sydafrikanske fodboldforbunds ret at anmode om en undersøgelse, hvis de mener, at visse faktorer har bidraget til deres tab, vil vi gerne slå fast, at den måde og måde, løgnen på, og anklagerne er blevet kastet ind i offentlige sfære. han var meget uansvarlig, hvilket førte til skader og vold.

Vi ønsker kategorisk at slå fast, at anklagerne er juventus fodboldtrøje hensynsløse, ubegrundede og mangler begrundelse og bør behandles med al den foragt, de fortjener. Disse beskyldninger fra det sydafrikanske fodboldforbund er intet andet end en planlagt plan og et kalkulerende forsøg på at flytte opmærksomheden fra nederlag, aflede opmærksomheden fra deres kvalificerende fiasko til slutspillet og uretfærdigt forstyrre den hårdt tjente Black Stars-sejr.

Er det ikke trist, at ikke engang de uskyldige Ball Boys (Ball Retriever) blev skånet i anklagerne?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*