fodboldsæt til drenge I det seneste afsnit af The Bundesliga Connection

fodboldsæt til drenge I det seneste afsnit af The Bundesliga Connection taler DW Sports-korrespondent og tysk fodboldekspert Kres Harrington om Bayern Münchens rekordstore præstationer, Dortmunds chokerede German Cup-udkastning og gearskiftet implementeret af RB Leipzig.

Kan Bayern nå toppen af ​​et århundrede? Find ud af det ved at klikke på podcast-afspilleren nedenfor!

Bayern og at slå rekorder går hånd i hånd, og det ser ud til at være en historie, vi har set utallige gange de seneste år.

I den forgangne ​​weekend så de regerende Bundesliga-mestre atter omskrive historien efter deres 4-1 jordskredssejr over Hertha BSC, som sikrede, at bayerne nu har scoret 65 mål i kun 20 kampe, hvilket er flest mål på dette stadie af ligakampagnen for nogen. hold.

Ironisk nok manglede Lewandowski fra kampen mod hovedstadens side. Thomas Muller scorede dog sit 135. Bundesliga-mål i løbet af kampen.

Ifølge DW Sports-korrespondent og den tyske fodboldekspert Kres Harringtons beregninger, hvis Bayern fortsætter denne målscoringsform, kan de nå mere end et århundredes mål ved udgangen af ​​sæsonen!

For at lytte til hele diskussionen skal du klikke på podcast-afspilleren ovenfor eller finde den på din yndlingspodcast-afspiller.

SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsPlayer.fmIONO.fm
Bemærk: Afspilleren er som standard lav for den mindst mulige real madrid klubtrøje downloadstørrelse. Du kan justere den til forskellige kvaliteter, som vil ændre filstørrelsen. Du kan lytte til det nu, eller downloade showet og lytte til det, når du vil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*