fodboldtøj sæt Manchester United er angiveligt hovedpersonerne

fodboldtøj sæt Manchester United er angiveligt hovedpersonerne fra Premier League, der potentielt vil hente Simone Inzaghi i slutningen af ​​sæsonen.

Mourinho kontaktet af EPL-side?

Siden Antonio Contes afgang fra Inter Milan i slutningen af ​​2020/21-kampagnen, har der næppe været et fald i holdets titelvindende form, da Inzaghi allerede har formået at sikre sig Supercoppa Italiana-titlen med sine mænd, som også topper. Serie A tabel 21 kampe inde i sæsonen.

Ifølge det italienske outlet Il Corriere dello Sport er der nogle i Manchester United-hierarkiet, der er beundrere af den 45-åriges fodboldstil.

De Røde Djævle bliver dog nødt til at rykke hurtigt, hvis de ønsker at hente den tidligere lejemorder fra Lazio, da en lang række europæiske klubber siges at være interesseret i Inzaghi, hvor Uniteds UEFA Champions League ottendedelsfinale modstandere Atletico Madrid også er stærkt forbundet med ham.

Klik gennem galleriet nedenfor for at se seks spillere forbundet med United:

Da hans kontrakt kun løber indtil slutningen af ​​næste sæson, kan dette være det mest beleilige tidspunkt for en potentiel bejler at kaste sig over.

United planlægger livet med den nuværende midlertidige manager Ralf Rangnick i bestyrelseslokalet og ikke på sidelinjen, da tyskerens indsats som EPL-klubbens cheftræner skal slutte i juni.

Ronaldo: Mine to idoler, der voksede op, var…

Selvom resultaterne gradvist er blevet bedre arsenal trøje under tyskeren, tyder rapporter på, at omklædningsrummet er blevet desillusioneret over hans spillestil, hvor uroligheder truer med at afspore det, der allerede har været en tumultarisk sæson på Old Trafford.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*