Billige Fodboldtøj til Børn Hernanes ankom til Milano klar

For 2013-2014 sæsonen, men denne stats wained og once Inter kom ind med et bud på 18 millioner euro i januar 2014, var hans tid i Lazio op.

Billige Fodboldtøj til Børn Hernanes ankom til Milano klar til at være i spidsen for Inter’s vækkelse under ny ejer Erick Thohir, men sjældent skinnede.

På trods af 52 udseende kæmpede han for konsistens og var begrænset til underlige geniale genstande, herunder tre mål mod tidligere ansatte Lazio.

Med Inter investerer stærkt i sommer, var det ikke overraskende, da Hernanes fik lov til at flytte. Spørgsmålet er nu, om han kan komme tilbage til sit bedste.

Veteranen har helt sikkert tillid til sig selv og er ved at spille i sin bedste position.

“Jeg vil gerne spille på trequartista, så det er hvor jeg ser mig selv, og det er her, jeg forventer at spille,” fortalte han Juventus officielle hjemmeside, som rapporteret af Football Italia. “Det er den holdning, jeg synes, passer mig bedst.”

På Inter blev han ofte indsat dybere og kunne ikke påvirke som han ønskede. Under Allegri bør det ændre sig.

Med kun Billige Manchester City trøje børn Argentina International Roberto Pereyra at konkurrere med, vil Hernanes få spilletid.

I Lazio viste han at med et hold oprettet for at passe ham, kan han trives.

Draxler kan have været en spændende mulighed, men Hernanes tilbyder flere garantier, i det mindste på kort sigt.

Hans ekspertise på set-pieces – Juventus har mistet både Pirlo og Tevez – er en ekstra fordel han bringer, mens hans erfaring i Serie A – han spillede over 150 kampe – er uvurderlig.

Uanset om Hernanes kan dominere som han gjorde i Lazio, er det uklart, men på et tidspunkt, hvor Juventus har mistet så meget erfaring og lederskab, kunne han være en underskrift, der hurtigt værdsættes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*