Fodboldtøj til Børn Der var en tid

Fodboldtøj til Børn Der var en tid, hvor fodboldstøvler var ret almindelige. Sort var normen, og næsten alle fodboldspillere havde det samme fodtøj. Det var ret kedeligt, men i de sidste to årtier har der været en udvikling i fodboldstøvler. Ikke længere er sorte fodboldstøvler til fodtøj til spillere. Moderne støvler er prangende, og mange af fortidens grunde ville have båret dem, hvis de var tilgængelige.

Det var først i 1970’erne, at dansk fodboldstøvler Hummel besluttede at lave en ikke-sort boot. Hummel designet en hvid støvle, der førte kommentatorer til kælenavnet de spillere, der havde dem som “twinkle toes”. Det ville ikke være før meget senere, at andre farver ville blive vedtaget af skovirksomheder. Tilstrømningen af ​​farver har ført til, at spillere – både professionelle og amatører – udtrykker sig på banen. Strålende farvede støvler er ikke længere strengt for mål scorere eller flådefodede vinger.

Billige Arsenal trøje børn For mange år siden spillede de med glæde gratis støvler, der var leveret af et skofirma. Det er ikke længere tilfældet, da skovirksomheder betaler fodboldspillere store summer for at bære deres støvler. I 2017 blev det rapporteret, at Cristiano Ronaldo er betalt £ 6.2 millioner om året at bære Nike støvler. Det er den højeste figur af enhver moderne spiller. Overraskende er Mario Balotelli den næsthøjeste betalte spiller, når det kommer til fodtøj. Den italienske angriber tjener £ 5,1 mio. Takket være hans aftale med Puma.

Mange støvler har ramt markedet gennem årene, men her er de 5 største til at blive brugt på professionelle fodboldbaner.

Nike Air Mercurial stormede på verdens fodboldfase på verdensmesterskabet ’98 i Frankrig. Støvlerne prydede fødderne af verdens bedste spiller på det tidspunkt, den oprindelige Ronaldo. Den brasilianske var utroligt ved sit højdepunkt, og Air Mercurial hjalp med at vise tempoet og magten i nr. 9.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*