billige fodboldtrøjer med tryk at han ikke er overrasket over Neymars start til livet i Barcelona

Barcelona-forsvarer Dani Alves siger,billige fodboldtrøjer med tryk at han ikke er overrasket over Neymars start til livet i Barcelona efter hans sommerflyt på € 57 millioner fra Santos, rapporterer Goal.com.

21-åringen har produceret imponerende skærme i sæsonens åbne uger og endelig grebet sit første mål i La Liga i 4-1-sejren over Real Sociedad tirsdag aften.

“Jeg kendte til Neymars evner, og jeg vidste, at han passede ind på Barca. Jeg er ikke overrasket over hans gode start,” blev Alves citeret for at sige på klubbens officielle hjemmeside.

Alves fortsatte derefter med at juventus trøje ronaldo børn give udtryk for sin tilfredshed med hans sides præstationer mod Sociedad, da de fik det til seks sejre fra seks i ligaen.

Han tilføjede: “Det var en fantastisk kamp, og vi arbejdede hårdt, især i første halvleg. Vi skabte chancer, og vi scorede.

“Træneren ønsker, at vi skal bevare vores spillestil, fordi det dybest set har taget os til toppen. Hvad [Tata] Martino ønsker, er at have alternativer i svære kampe.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*