Barcelona er bestemt til at afgive et tredje bud fodboldtrøjer med tryk til børn

Barcelona er bestemt til at afgive et tredje bud fodboldtrøjer med tryk til børn på Liverpool-angriberen Philippe Coutinho denne uge, værd i området £ 120m ifølge Daily Star. Katalanerne har allerede haft tilgange på £ 70m og 100m £ afvist i sommer.

Efter at have solgt Neymar til Paris Saint Germain for £ 198 mio. I sidste uge, har La Liga-giganterne de nødvendige midler til at eskalere deres bud og planlægger at gøre netop det ifølge en rapport i den engelske avis.

Liverpool insisterer stadig fast på, at spilleren ikke er til salg til nogen pris, og at det forstås, at spilleren ikke har fremsat nogen form for formel anmodning om overførsel, men Barca forbliver uudviklet og vil gøre en anden tilgang til at hjælpe med at udfylde det hul, der er efterladt af Neymars chokafgang.

Barca har også afsløret,messi tøj til børn at de ikke er forpligtet til at betale en loyalitetsklausul i Neymars kontrakt for at blive i klubben efter 31. juli. En talsmand fra Nou Camp sagde “Der var betingelser, såsom at spilleren ikke må forhandle om hans afgang i løbet af måneden, før bonusen blev udbetalt.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*