fodboldsæt til børn ikke relateret til hans rækkefølge af bløddelsskader

Vincent Kompany har haft grusomt held i 2016 – hvis hans formuer ændrer sig, kan det øge City
Glem denne seneste skade – det var ren uflaks, fodboldsæt til børn ikke relateret til hans rækkefølge af bløddelsskader.

Det faktum, at hans tunge kollision med Claudio Bravo, som snoede ham ud af form, påvirkede knæbåndene, men ikke skader hans kalve- eller lårmuskler, kunne endda være opmuntrende.

Hvis han kommer tilbage og er stærk, kan han være en nøglefigur i sæsonens anden halvdel.

Nå Champions League-finalen
By har siden 2008 bestræbt sig på at gå et skridt videre med hver sæson, der går, og europæisk skal dette være det næste mål.

Principality Stadium i Cardiff er vært for Champions League-finalen i 2017
Det er sværere end nogensinde at komme dertil, men Blues viste sidste sæson, at de er i stand – selv når de spillede godt under deres bedste, blev de kun snæver kantet ud af Real Madrid i semifinalen.

Det kan se usandsynligt ud i betragtning af holdets nylige form,fodboldtøj børn real madrid men Guardiola er fast ved, at det er den form, som holdet ankommer i februar, hvilket vil være nøglen til deres Champions League-formuer.

Årets finale er i Cardiff, pænt tilgængeligt for et stort antal Blues – så det ville være en ganske anledning i sig selv.

Lav tre rekrutter
Dette var på listen for sidste sommer, men andre mål var mere presserende, og de besluttede til sidst at give den nuværende firsome endnu en sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*