fodboldtøj til baby hold skal være i stand til at undgå nederlag

Byens start på sæsonen – og især 5-0-stampen i Rumænien – har fortjent Pep Guardiola til et gratis spil. Han tager ikke aftenen, men enhver XI fra dette fodboldtøj til baby hold skal være i stand til at undgå nederlag med mere end fem mål.

Onsdagens spil repræsenterer en enestående chance for at spille en blanding af unge og holdspillere på udkig efter spilletid og frynsespilere, du leder efter gebyrer for.

Skulle nogle af disse spillere gå mod udgangsdøren, ville onsdagens kamp i det mindste give dem chancen for at tage farvel med byens tilhængere. Hvis det passer, ville det også være ideelt at lette Leroy Sane ind fra bænken.

Simon’s XI: Hart, Maffeo, Mangala, Adarabioyo, Angelino, Delph, Fernando, Toure, Nasri, Navas, Iheanacho

Indlæsning af videoVideo ikke tilgængeligKlik for at afspilleTap fodboldtrøjer børn ronaldo for at afspilleVideoen starter i 8CancelSpil nu Rob Pollard
Champions League-regler siger, at en spiller, der spiller i play-off-runden, ikke er bundet til gruppespillet, så Joe Hart har intet at bekymre sig om i den forbindelse. Han skulle have mulighed for at spille i det, der kunne være en afskedsbegivenhed.

Uden for dette spørgsmål er store ændringer nødvendige. City spillede tre kampe i otte dage i sidste uge, og med denne temmelig meget i tasken kunne der være en helt ny XI derude.

Iheanacho fortjener absolut at spille de fulde 90, og jeg kan se Navas, Delph, Fernando, Clichy, Nolito og Maffeo alle starte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*