Brasilien forsvareren Thiago Silva billige fodboldtrøjer har indrømmet

Brasilien forsvareren Thiago Silva billige fodboldtrøjer har indrømmet, at han er skuffet over, at Portugals stjerne Cristiano Ronaldo er blevet udelukket fra tirsdagens venlige.

Seleção, frisk fra deres 6-0 rute i Australien på lørdag, vil nu rejse til Gillette Stadium, Boston, for at møde Luiz Felipe Scolari’s tidligere side.

Men Ronaldo, der scorede et ødelæggende hat-trick i en 4-2 sejr over Nordirland på fredag, er blevet udelukket på grund af tendinitis, og Silva havde glædet sig til at møde Real Madrid-mand.

“Portugal er et meget stærkt hold, de har spillet hårde internationale udfordringer i nogen tid nu. Jeg så målene i går, de tre fra Cristiano,” fortalte Silva journalister.

“Nogen sagde, at han ikke spiller, at han følte noget, men hvem ved det, det kunne være et af de små løgne. Men uanset det er deres team meget stærkt. Vi skal være klar til at møde dem.

“Jeg er ikke glad for at han [Cristiano] er ude. Det tottenham tøj til børn er altid en trist ting at se en fodboldspiller blive såret. Vi havde det i dag med Marcelo. En spiller af Cristiano’s kaliber bør altid være egnet til at spille, fordi det gør nogen match automatisk bedre. ”

Men David Luiz, der samarbejdede Silva på bagsiden mod Socceroos, føler Ronaldo’s fravær, giver Brasilien en bedre chance for at vinde.

Han fortalte journalister: “Når en af ​​de bedste spillere i verden ikke er egnet til at spille, er det altid bedre for hvem der spiller imod hans hold.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*