Juventus og Billige fodboldtøj Manchester United

Barcelona, ​​Chelsea, Juventus og Billige fodboldtøj Manchester United vil konkurrere om at underskrive Fluminense teenager Gerson, ifølge rapporter.

Lance! Net, som citeret af hjemmesiden tre og i, hævder, at den europæiske kvartet alle har øje med Gerson, som opererer som en central midtbanespiller.

Barcelona menes at være lederen for den 17-årige, med sin far Marcao, der angiveligt holder samtaler med Neymars familie over en mulig bevægelse og endda at have en tur på træningspladsen.

Marcos rolle i sin søns fremtid er nøglen, da han antages at eje omkring 40% af sin kontrakt, hvor Fluminense kontrollerer de øvrige 60% og har Gerson bundet til december 2019.

De menes at værdsætte ham på omkring 29 mio. EUR, men med Marcos indflydelse er det uklart, hvor meget af et ord de vil have på, hvor han bevæger sig.

Gerson anses for at være en af ​​Fluminense Billige Hazard Fodboldtrøje mest lovende unge spillere. Den 17-årige lavede sin første-hold-debut i årets Campeonato Carioca og spillede 90 minutter i lørdagens 1-0 sejr i hjemmet til Joinvill, e i åbningsspillet i 2015 Brasileirão.

Uden for Fluminense har han spillet for Brasilien på under 20-niveau og var en del af holdet, der kom 4. på det 2015-sydamerikanske ungdoms fodboldmesterskab.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*