Carvalho fjernet fra ronaldo fodboldtøj til børn sin stilling af bestyrelsen

Sinisa Mihajlovic har anmodet € 11 mio. I erstatning fra Sporting CP for uretmæssig afskedigelse og skade på hans omdømme.

Den tidligere Fiorentina, Milan og Torino Coach blev ansat af præsident Bruno de Carvalho, som derefter blev deponeret af bestyrelsen.

Mihajlovic blev derefter fyret af den nye præsident kun ni dage senere – før han endda havde en chance for at komme til træning før sæsonen.

Nu bekræfter papirarbejdet fra den portugisiske klub, at han hævder dem for 11.195 mio. EUR, hvilket kræver kompensation for uretmæssig afskedigelse og skade på hans omdømme.

“Jeg kan bekræfte, at jeg uden videre blev afskediget af barcelona trøje med eget navn Sporting CP bare et par dage før kontraktens start, der ville have bundet mig til klubben i tre årstider.

“I midten af ​​juni gik jeg til Lissabon for at forhandle med sportsdirektørerne for mine personlige vilkår og mine medarbejdere. Den 18. juni underskrev vi en treårig kontrakt, der skulle starte den 1. juli, “Mihajlovic fortalte La Gazzetta dello Sport.

“Et par dage senere blev præsident Bruno de Carvalho fjernet fra ronaldo fodboldtøj til børn sin stilling af bestyrelsen, og den 27. juni annullerede klubben min kontrakt og hævdede, at jeg ikke havde bestået prøveperioden i de portugisiske regler for kontrakter.

“Men de kan ikke sige det, for i det øjeblik havde kontrakten ikke engang startet endnu, og jeg var stadig på ferie i Sardinien …

“I 30 år af min karriere, som spiller og derefter coach har jeg aldrig set noget lignende. Jeg vil respektere mine rettigheder, som du kan regne med. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*