Jeg kunne ikke ronaldo fodboldtøj til børn forlade

Simone Verdi insisterer på “Jeg sagde nej til Napoli, jeg sagde ja til Bologna” fordi “jeg har fundet mit hjem for første gang her”.

Vingen havde et tilbud fra Partenopei i januar, men han besluttede i sidste ende at slå det ned, da han ikke ønskede at forlade Rossoblu midt i sæsonen.

“Alvorligt, jeg sagde nej til Napoli,” insisterede Verdi og talte til Corriere della Sera.

“Jeg sagde ja til min rejse med Bologna. Jeg kunne ikke ronaldo fodboldtøj til børn forlade i januar efter al den tillid, de gav mig, da jeg kom ind efter at være blevet henvist til Carpi.

“Det hele blev meget større, end det burde have været. Jeg måtte høre så mange løgner, dårlige ting selv om min familie og min kæreste, at hun blandede sig i mit valg. Så var jeg også forkert …

“Jeg skulle have interveneret straks for at forklare ting og rolige farvandet. I stedet er mit privatliv, som jeg betragter som en dyd, gjort situationen værre.

“Napolis tilbud kunne have ændret min karriere, jeg er godt klar over det. Men efter at have spillet til seks hold i en alder af 25 år har jeg fundet mit hjem for første gang her. Jeg har lyst til at have et projekt, jeg skal se igennem til juni.

“Lad os nu tænke på nutiden.

“Blev andre klubber involveret? Det får mig til at grine. Jeg kan selv bestemme, at ingen krydsede ledningerne.

“Måske sendte jeg den forkerte besked, men lad mig være klar: problemet var ikke Napoli, jeg har aldrig sagt ja og så ændret mig.

“[Coach Maurizio] Sarri ringede til mig, det var et venligt barcelona trøje med eget navn opkald, og han forstod, med stor sindsro og følsomhed.

“Det er nemt at lave domme udefra. Det er dårligt at sige dette, fordi mange mennesker kæmper for at gøre det til slutningen af ​​måneden, men jeg kan allerede leve godt, som det er.

“Heldigvis er penge ikke en prioritet, jeg kan beslutte på baggrund af lidenskab alene.

“Var jeg bange? En spillers ambition er altid at spille med store mestere. Men jeg gentager: Jeg er hjemme her. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*