hvorfor vi barcelona trøje med eget navn altid kom igennem selv

Simone Inzaghi mener, at Atalanta skulle konkurrere om et sted i Champions League og afslører, at Lazio-skadekrisen ramte ham også.

Det starter søndag kl. 14.00 i UK (kl. 13.00 GMT), klik her for en kampvisning.

“Det vil være en meget vigtig kamp. Vi spiller mod en ronaldo fodboldtøj til børn side, som alle ved, er lavet af stærke ting, de er velorganiserede, trænet godt og uden deres Europa League-forpligtelser denne sæson ville være udfordrende for et sted i Champions League, “sagde coachen i sin presse konference.

“Hvis vi vinder alle tre resterende kampe, så er vi i Champions League. Vi skal huske det og ikke spilde energi på at se andre resultater. Vi skal møde vores spil med den rigtige ånd. ”

Biancocelesti har lidt af en lang række skadesproblemer, og det synes selv, at deres træner ikke er immun mod forbandelsen.

Inzaghi afslørede, at han smuttede mens han spillede teqball i træning i denne uge og revede to ribben.

“Vi savner Ciro Immobile, Marco Parolo og Stefan Radu, alle meget vigtige spillere, men på en måde er vi vant til det, fordi vi har haft skader i hele kampagnen.

“Styrken på denne Lazio-side er i sin gruppedynamik, hvorfor vi barcelona trøje med eget navn altid kom igennem selv uden vigtige spillere og vil gøre igen denne gang.

“Jeg har flere muligheder for angrebet i morgen, selv ved at bruge Sergej Milinkovic-Savic videre frem og flytter Luis Alberto tilbage med Felipe Anderson som center-forward. Den eneste sikkerhed jeg har lige nu er, at Felipe Caicedo vil starte. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*