Allianz Juventus stadion har ronaldo fodboldtøj til børn Bianconeri klatret

Bli med på alt som skjer fra Torino, hvor Juventus kan klare fire poeng når de er vert for Atalanta. Den starter på 17.00 GMT, og kampen ble opprinnelig snowed av 25. februar. Hvis du er på en mobil enhet eller nettbrett, følg Liveblog HER.

Siden den snødekte dagen på Allianz Juventus stadion har ronaldo fodboldtøj til børn Bianconeri klatret til toppen av serie A-bordet og er ett poeng uten Napoli, men med dette spillet i hånden. Det kan være et avgjørende øyeblikk for Scudetto-løp, men Bergamo-guttene har allerede holdt Juventus i en 2-2-trening tidligere denne sesongen. Disse sidene også med i semifinalen Coppa Italia, Juve vinner 1-0 både hjemme og hjemme. Live Blog Juventus v Atalanta, Serie A

Bli med oss ​​for all oppbygging og handling som det skjer fra Champions League-runden på 16, da Roma må slå Shakhtar Donetsk. Hvis du er på en mobil enhet eller nettbrett, følger du barcelona trøje med eget navn Liveblog HER. Det starter 19.45 GMT, og Giallorossi mistet første etappe 2-1 i Ukraina, så seier er viktig – sammen med et rent ark.

Cengiz Under hadde gitt Roma ledelsen i Kharkiv, men denne andre halvdelens prestasjon så det omgjort. Juventus postet sin plass i Champions League kvartfinalen, så Eusebio Di Francescos menn håper å gjøre det to av to.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*