hver barcelona trøje med eget navn dag præsenterer en ny udfordring

Young boys coach Gerardo Seoane insisterer på, at han hellere ville have Juventus haft Cristiano Ronaldo til rådighed – “det ville have været dejligt for os at møde ham”.

Den schweiziske side er i Turin for at møde Bianconeri i morgendagens Champions League-spil, men CR7 suspenderes efter at være sendt ud mod Valencia.

“Vi er kede af, at Ronaldo ikke er der, det er det samme for ronaldo fodboldtøj til børn enhver skadet eller suspenderet spiller”, sagde Seoane i sin pressekonference før kampen.

“Det ville have været rart for os at møde ham på banen, men hvis Ronaldo ikke spiller så vil en anden champion, fordi Juventus har gode alternativer på alle områder.

“Det ville have været rart at se ham på banen.”

Seoane blev spurgt, om hans side er nervøs for at tage en af ​​favoritterne til at vinde konkurrencen.

“Holdet er altid fokuseret, hvert spil. Vi ved, at hver barcelona trøje med eget navn dag præsenterer en ny udfordring og forskellige modstandere til ansigt.

“Spillerne er meget fokuserede, og jeg synes atmosfæren kan hjælpe meget med det.

“Det er en anden situation [til Manchester United], vi er væk for denne ene, og der er stor forskel.

“Det er vores første Champions League, og vi ved, at der ikke er meget plads til fejl. Vi skal altid fungere godt, altid træffe de rigtige valg og være opmærksomme i både angreb og forsvar.

“Selvfølgelig ved vi også, at modstanderen betyder noget, så det bliver et meget svært spil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*