det matematisk barcelona trøje med eget navn forbi

Med kun tre kampe til Serie A-sæsonen, kunne Verona blive henvist i denne weekend, og Juventus kunne blive kronet mestere.

Der er intrig op og ned i bordet, med kun Benevento’s nedrykning matematisk afgjort hidtil.

Her er hvad du skal kigge efter i uge 36.

Verona farvel
Verona’s nedrykning lige tilbage til Serie B ser sikkert ud, og deres skæbne kunne forsegles i San Siro i denne weekend.

Butei står overfor Milan på lørdag aften, med Gennaro Gattusos side på vej til at varme op til Coppa Italia-finalen mod Juventus.

Fabio Pecchias side er syv punkter fra sikkerhed med kun ni point at spille for, og alt andet end en sejr ville sikkert forsegle deres skæbne.

De står over for Juventus i Torino på den sidste dag, så selv det ville forsinke det uundgåelige, men det ser ud til at det bliver weekend, vi siger farvel til Verona.

Klik her for at læse vores Milano-Verona preview

Juventus kan sætte champagne på is
Juventus står overfor Bologna på lørdag aften, og skal bare vinde for alle – men sikre deres syvende Scudetto i træk.

De kunne endda vinde det i weekenden, hvis Napoli taber til Torino, men selv en fire point fordel med to resterende spil ville helt sikkert vise sig utilgængelige for Partenopei.

Massimiliano Allegri kan hvile nogle af sine stjerner foran Coppa Italia-finalen, så hvis der skal være et sidste twist i Scudetto-løbet, skal det nok være her.

Bianconeri hovedet til Roma næste weekend, men med Verona hjemme på den sidste dag en sejr her skal gøre det.

Klik her for at læse vores Juventus-Bologna preview

Sidste chance saloon for Udinese og Inter
Både Udinese og Inter leder til søndagens tidlige spil i desperat behov for tre point.

I sidste weekend er Derby d’Italia-nederlaget til Juventus så Nerazzurri drop tre point ud af Champions League-tempoet, og de øverste fire ville næsten helt sikkert være uden for dem, hvis de taber point her.

Værterne, 钱, har ikke vundet siden 28. januar og er kun tre point over drop.

Med 18. pladsen Chievo og 17. pladsen i hjemmet til henholdsvis Crotone og Benevento, kunne nederlaget for Igor Tudors mænd stave en hel verden af ​​problemer.

Klik her for at læse vores Udinese-Inter preview

Kan Spal gribe deres chance?
Spal ligger i øjeblikket et punkt over nedrykningssonen, da de ser ud til at undgå at snuble tilbage til Serie B med medfremmende sider Benevento og Verona.

I denne weekend byder de velkommen til Streghe, som allerede er henvist til, og det ligner et must-win spil for Leonardo Semplici’s mænd.

Med Chievo og Crotone står overfor hinanden, Udinese byder velkommen til Inter og Cagliari hosting roma, har Spallini en reel chance for at løfte sig mod sikkerhed.

Klik her for at læse vores Spal-Benevento preview

Napoli skal holde det levende
Napoli vil igen tage på banen og kende Juventus-scoret, noget der ikke hjalp dem i sidste weekend.

Partenopei tabte ved Fiorentina efter Juve var gået fire ronaldo fodboldtøj til børn point klart, med mistanke om, at den sene Derby d’Italia turnaround havde ramt dem.

I weekenden står de over for den gamle dams by rivaler, idet de ved, at de skal vinde for at opretholde ethvert håb om en første Scudetto siden 1990.

Juventus har en målforskel fordel af 14 med en identisk head-to-head, så hvis lederne går seks point klart er det effektivt over.

Hvis Bianconeri-vinde og Napoli mister det, er det matematisk barcelona trøje med eget navn forbi, men i operaområdet er det ikke helt forbi, indtil den fede dame synger.

Hvis Maurizio Sarris side kan udvide Scudetto-racet ind i næste uge, spiller de på samme tid som Juventus, som har en hård tur til Roma.

På dette tidspunkt vil en Napoli vinde og et Juve-tab gøre kløften et punkt, der går ind i den sidste dag.

I uge 38 står Juventus overfor Verona, som vil blive forvist siden da, men hvor der er liv, er der håb …

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*