Club Brügge smed point i Genk

Joakim Mæhle fik fem minutter på banen, mens Aleksander Scholz sad på bænken i hele kampen, da Club Brügge på udebane smed point mod Genk i en kamp, der sluttede 1-1.

Alexander Scholz’ Club Brügge skulle fredag forsøge at spille sig tættere på det belgiske mesterskab, da ligaens tophold var på besøg hos Genk landsholdstrøje vm 2018.

Hos værterne var Marcus Ingvartsen ikke med i truppen, mens Joakim Mæhle startede på bænken. Det samme gjorde Scholz for gæsterne, og der blev de to danskere siddende hele kampen.

Der kunne de se til, mens ingen af holdene på banen formåede at spille sig til sejren. Brasilianske Wesley sendte ellers gæsterne i front efter 65 minutter, men fire minutter senere udlignede Leandro Trossard for værterne.

Derfor sluttede kampen uden vinder, og med pointtabet risikerer Club Brügges forspring at skrumpe til fem point, såfremt Anderlecht kan slå Charleroi søndag. Genk er aktuelt nummer fem i ligaens mesterskabsspil.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.